Yleistä

Verkkokaupan tuotteita myy Vintage Shave (Y-tunnus 2821840-7), Kulkijantaival 1 D, 04300 Tuusula, info@vintageshave.fi. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Toimitamme tilaukset asiakkaan valitsemaan noutopisteeseen tai osoitteeseen Manner-Suomessa. Ahvenanmaalle emme voi toimittaa. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.vintageshave.fi ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Kuitti toimitetaan sähköpostitse, kun olemme saaneet tilauksen käsiteltyä. Kuitin voi tulostaa myös Oma Tili – Tilaukset alta.

Vintage Shave pidättää oikeuden muuttaa ehtojaan ilmoituksetta. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitus-, maksu– ja sopimusehtoihin.

Hinnat

Vintage Shave verkkokaupassa ovat näkyvissä tuotteiden normaalit hinnat.

Vintage Shave pidättää oikeuden korjata hintoja, jos ne näkyvät virheellisesti teknisistä syistä tai ovat selkeästi normaalitasoa alhaisemmat. Jos hintakorjaus koskee jo tehtyä tilausta, muutos vahvistetaan asiakkaalle ennen tilauksen käsittelyä. Verkkokaupasta tilattavien tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

Maksutavat

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Fellow Yrityslasku yritykselle.

MobilePay Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Alisa Lasku on joustava ja turvallinen maksutapa. Maksutapa sopii kaikille yli 20-vuotiaille kuluttajille kaiken tyyppisiin ostoksiin. Halutessasi voit jakaa laskun pienempiin osiin ja maksaa takaisin jopa 60 erässä. Lisätietoja Alisa Laskuun liittyen löydät osoitteesta: https://www.alisapankki.fi/

Alisa Yrityslasku on joustava ja turvallinen maksutapa yrityksille. Maksutapa sopii kaikille suomalaisille yrityksille yhtiömuodosta riippumatta. Ostajan osto-oikeus varmennetaan kokonaan digitaalisesti ja ostotapahtuma vie vain muutaman minuutin. Yritys voi itse valita sopivan maksuajan kolmesta eri vaihtoehdosta: 14 päivää, 30 päivää tai 60 päivää. Lisätietoja Alisa Yrityslaskuun liittyen löydät osoitteesta: https://www.alisapankki.fi/

Paypal: PayPal on suosittu maailmanlaajuinen maksunvälityspalvelu, jonka avulla voit maksaa helposti ja turvallisesti ympäri maailmaa sekä omalta PayPal-tilitä että tiliin yhdistämältään luottokortilta. Palvelun käyttäminen ei edellytä tunnuksia, vaan voit maksaa turvallisesti myös suoraan Debit/Credit kortilta.

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 9-17)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Lahjakortti

  • Lahjakortti toimii ainoastaan Vintage Shave verkkokaupassa maksuvälineenä (www.vintageshave.fi).
  • Lahjakortti sisältää sen rahallisen arvon, joka on maksettu ennakolta ostopaikassa. 
  • Lahjakortti on voimassa 120 päivää ostopäivästä lukien.
  • Lahjakortin saaja ei voi perua lahjakorttia. Palautusmaksuja voidaan suorittaa ainoastaan lahjakortin ostajalle, jos saldoa ei ole käytetty ja lahjakortti on edelleen voimassa.
  • Palautusmaksuja ei palauteta ostajalle, mikäli lahjakortin voimassaoloaika on umpeutunut.
  • Lahjakorttilla ei voi ostaa toista lahjakorttia tai yhdistää kahden kortin arvoa yhdeksi.

Toimitusajat ja toimitustavat

Tilaukset pyrimme käsittelemään ja lähettämään 1-3 arkipäivän sisällä tilauksesta. Toimitusaika tilaukselle tilauksesta on yleensä kokonaisuudessaan 3-5 arkipäivää. Seurattavissa lähetyksissä voi kestää 24h ennen kuin paketti on seurattavana Postin seurantasivulla.

Postin pikkupaketti
Pikkupaketti on tarkoitettu ainoastaan partaterille. Pikkupaketti toimitetaan suoraan vastaanottajan postiluukkuun ja lähetys on seurattava. Toimitusaika on pääsääntöisesti 2-3 työpäivää.

Postin noutopiste
Voit valita Postin noutopisterekisteristä haluamasi noutopaikan, kuten Postin toimipisteet, pakettiautomaatit, smartpostit ja noutopisteet. Postin toimipisteet ja pakettiautomaatit säilyttävät paketteja yhden viikon saapumisilmoituksen saamisesta lähtien.

Postipakettien toimitusaika on pääsääntöisesti 1–2 työpäivää, normaalisti klo 16 jälkeen. Pääkaupunkiseudulla, Turussa ja Tampereella paketit toimitetaan asiakkaan noudettavaksi myös lauantaisin.

Postin kotipaketti
Postin Kotipaketilla toimitetaan tilaus suoraan vastaanottajan kotiovelle. Paketin jakelusta sovitaan erikseen vastaanottajan kanssa. Suurimmissa kaupungeissa Kotipaketti voidaan jakaa iltajakeluna.

Jakoajat: Suurimmissa kaupungeissa klo 21.00 saakka, muissa joko klo 14 tai klo 17 mennessä.

Matkahuollon Lähellä-paketti
Lähellä-paketti kuljetetaan vastaanottajan osoitetta lähimpään tai lähettäjän valitsemaan pakettipisteeseen 1-3 arkivuorokauden kuluessa ja niitä jaellaan myös lauantaisin pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Turussa ja Oulussa.

Vastaanottaja saa tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun paketti on noudettavissa. Säilytysaika 7 vrk.

Palautus- ja peruutusoikeus

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia, käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautustilanteessa ole ensin yhteydessä asiakaspalveluumme.

Palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla. Kun palautus on vastaanotettu, tilattujen tuotteiden hinta palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen. Vintage Shavella on oikeus kuitenkin pidättyä maksun palautuksesta, kunnes on saanut tuotteen takaisin tai kun Asiakas on osoittanut lähettäneensä palautetun tuotteen takaisin.

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilauksensa missä tahansa vaiheessa sopimusehtojen mukaisesti. Mikäli tilaus perutaan siinä vaiheessa kun tuote on jo matkalla asiakkaalle eikä toimitusta voida enää perua, peruutuksesta aiheutuneet mahdolliset kustannukset veloitetaan asiakkaalta.

Mikäli tilattuja tuotteita ei noudeta Postin toimipisteestä Postin säilytysaikojen puitteissa, palautuu tilatut tuotteet lähettäjälle. Tässä tapauksessa voimme palauttaa tuotteiden hinnan sinulle takaisin tai halutessasi lähettää uudelleen uusien postimaksujen hinnalla.

Reklamaatiot

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa välittömästi virheestä Vintage Shaven asiakastukeen. Ota yhteyttä valikon yhteydenottolomakkeen kautta.

Asiakas on velvollinen esittämään ostotodistuksen tai kuitin todistuksena ostopaikasta ja –ajankohdasta palautuksen yhteydessä tai reklamoidessaan tavaran virheestä.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Postiin.