Yleistä

Verkkokaupan tuotteita myy Vintage Shave (Y-tunnus 2821840-7), Kulkijantaival 1 D, 04300 Tuusula, info@vintageshave.fi. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Toimitamme tilaukset asiakkaan valitsemaan noutopisteeseen tai osoitteeseen Suomessa, sekä seuraaviin EU-maihin: Ruotsi, Tanska, Baltia, Saksa, Itävalta, Belgia, Hollanti, Puola, Tsekki, Slovakia, Luxemburg, Slovenia, Unkari, Bulgaria, Espanja, Portugali, Kroatia. Ahvenanmaalle, Kanarian Saarille ja Baleaareille emme voi toimittaa. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.vintageshave.fi ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Kuitti toimitetaan sähköpostitse, kun olemme saaneet tilauksen käsiteltyä. Kuitin voi tulostaa myös Oma Tili – Tilaukset alta.

Vintage Shave pidättää oikeuden muuttaa ehtojaan ilmoituksetta. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitus– ja sopimusehtoihin.

Hinnat

Vintage Shave verkkokaupassa ovat näkyvissä tuotteiden normaalit hinnat.

Vintage Shave pidättää oikeuden korjata hintoja, jos ne näkyvät virheellisesti teknisistä syistä tai ovat selkeästi normaalitasoa alhaisemmat. Jos hintakorjaus koskee jo tehtyä tilausta, muutos vahvistetaan asiakkaalle ennen tilauksen käsittelyä. Verkkokaupasta tilattavien tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

Maksutavat

Verkkokauppamme tarjoaa useita eri maksuvaihtoehtoja, joista voit valita parhaiten sinulle sopivan. Maksunvälittäjinä toimii Visma Pay, Stripe ja Paypal.

Visma Pay

(Visma Payments Oy, y-tunnus 2486559-4) on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Visma Payments Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, sekä Jousto, Alisa Lasku ja Alisa Yrityslasku.

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Payments Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 9-16)
Postiosoite: Brahenkatu 4, 53100 Lappeenranta

Lue lisää Visma Paysta: https://www.vismapay.fi/

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

OP Lasku – Joustava tapa maksaa verkko-ostokset. Kaikkien pankkien asiakkaille. OP Laskulla voit tehdä enintään 5 000 euron suuruisia ostoksia ja maksaa ne korottomasti pois 45 vuorokauden sisällä. Halutessasi voit pilkkoa laskun useampaan maksuerään. Ostoksesi näkyvät yhdessä paikassa, joten pysyt helposti perillä rahan käytöstä. Luottorajan avulla pidät kulutuksen haluamissasi rajoissa. Saat laskut kätevästi sähköpostiisi. Verkkopalvelussamme näet tietoja OP Laskun käytöstäsi ja tekemiesi ostosten summan. Voit käyttää OP Laskua, jos olet maksukykyinen yli 20-vuotias, ja sinulla on suomalaisen pankin verkkotunnukset. Lisätietoja OP Laskuun liittyen löydät osoitteesta: https://www.op.fi/henkiloasiakkaat/paivittaiset/maksaminen/op-lasku

Alisa Lasku on joustava ja turvallinen maksutapa. Maksutapa sopii kaikille yli 20-vuotiaille kuluttajille kaiken tyyppisiin ostoksiin. Halutessasi voit jakaa laskun pienempiin osiin ja maksaa takaisin jopa 60 erässä. Lisätietoja Alisa Laskuun liittyen löydät osoitteesta: https://www.alisapankki.fi/

Alisa Yrityslasku on joustava ja turvallinen maksutapa yrityksille. Maksutapa sopii kaikille suomalaisille yrityksille yhtiömuodosta riippumatta. Ostajan osto-oikeus varmennetaan kokonaan digitaalisesti ja ostotapahtuma vie vain muutaman minuutin. Yritys voi itse valita sopivan maksuajan kolmesta eri vaihtoehdosta: 14 päivää, 30 päivää tai 60 päivää. Lisätietoja Alisa Yrityslaskuun liittyen löydät osoitteesta: https://www.alisapankki.fi/

Paypal

PayPal on suosittu maailmanlaajuinen maksunvälityspalvelu, jonka avulla voit maksaa helposti ja turvallisesti ympäri maailmaa sekä omalta PayPal-tilitä että tiliin yhdistämältään luottokortilta. Palvelun käyttäminen ei edellytä tunnuksia, vaan voit maksaa turvallisesti myös suoraan Debit/Credit kortilta.

Paypal maksamisesta voit lukea tarkemmin heidän sivuiltaan: https://www.paypal.com/fi/webapps/mpp/pay-online

Stripe

Stripe maksunvälittäjäpalvelun kautta voit käyttää maksutapoja Apple Pay, Google Pay ja Klarna.

Stripen maksuvaihtoehdoista ja niiden ehdoista voit lukea tarkemmin heidän sivuiltaan: https://stripe.com/en-fi/legal/payment-terms

Lahjakortti

  • Lahjakortti toimii ainoastaan Vintage Shave verkkokaupassa maksuvälineenä (www.vintageshave.fi).
  • Lahjakortti sisältää sen rahallisen arvon, joka on maksettu ennakolta ostopaikassa. 
  • Lahjakortti on voimassa 120 päivää ostopäivästä lukien.
  • Lahjakortin saaja ei voi perua lahjakorttia. Palautusmaksuja voidaan suorittaa ainoastaan lahjakortin ostajalle, jos saldoa ei ole käytetty ja lahjakortti on edelleen voimassa.
  • Palautusmaksuja ei palauteta ostajalle, mikäli lahjakortin voimassaoloaika on umpeutunut.
  • Lahjakorttilla ei voi ostaa toista lahjakorttia tai yhdistää kahden kortin arvoa yhdeksi.

Toimitusajat ja toimitustavat

Tilaukset pyrimme käsittelemään ja lähettämään 1-3 arkipäivän sisällä tilauksesta. Toimitusaika Suomessa tilaukselle tilauksesta on yleensä kokonaisuudessaan 3-5 arkipäivää. Seurattavissa lähetyksissä voi kestää 24h ennen kuin paketti on seurattavana Postin seurantasivulla.

Ulkomaan pakettien toimitusajat ovat eritelty toimitustavoissamme.

Postin pikkupaketti
Pikkupaketti on tarkoitettu ainoastaan partaterille ja osaan partaterien tukkupakkauksille. Pikkupaketti toimitetaan suoraan vastaanottajan postiluukkuun ja lähetys on seurattava. Toimitusaika on pääsääntöisesti 2-3 työpäivää.

Postin noutopiste
Voit valita Postin noutopisterekisteristä haluamasi noutopaikan, kuten Postin toimipisteet, pakettiautomaatit, smartpostit ja noutopisteet. Postin toimipisteet ja pakettiautomaatit säilyttävät paketteja yhden viikon saapumisilmoituksen saamisesta lähtien.

Postipakettien toimitusaika on pääsääntöisesti 1–2 työpäivää, normaalisti klo 16 jälkeen. Pääkaupunkiseudulla, Turussa ja Tampereella paketit toimitetaan asiakkaan noudettavaksi myös lauantaisin.

Postin kotipaketti
Postin Kotipaketilla toimitetaan tilaus suoraan vastaanottajan kotiovelle. Paketin jakelusta sovitaan erikseen vastaanottajan kanssa. Suurimmissa kaupungeissa Kotipaketti voidaan jakaa iltajakeluna.

Jakoajat: Suurimmissa kaupungeissa klo 21.00 saakka, muissa joko klo 14 tai klo 17 mennessä.

Matkahuollon Lähellä-paketti
Lähellä-paketti kuljetetaan vastaanottajan osoitetta lähimpään tai lähettäjän valitsemaan pakettipisteeseen 1-3 arkivuorokauden kuluessa ja niitä jaellaan myös lauantaisin pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Turussa ja Oulussa.

Vastaanottaja saa tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun paketti on noudettavissa. Säilytysaika 7 vrk.

Toimitusrajoitukset

Alkoholia sisältävät tuotteet ovat potentiaalisesti vaarallisia lähetettäväksi kansainvälisesti. Tämän takia voimme lähettää aftershave-tuotteita ainoastaan Suomen sisällä.

Palautus- ja peruutusoikeus

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia, käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautustilanteessa ole ensin yhteydessä asiakaspalveluumme.

Palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla. Voimme asiakkaan pyynnöstä lähettää sähköisen Postin palautusosoitekortin, jolloin palautussummasta vähennetään Postin palautuspaketin hinta (Suomessa 8,50€). Kun palautetut tuotteet ovat vastaanotettu, tilattujen tuotteiden hinta palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen. Vintage Shavella on oikeus kuitenkin pidättyä maksun palautuksesta, kunnes on saanut tuotteen takaisin tai kun Asiakas on osoittanut lähettäneensä palautetun tuotteen takaisin.

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilauksensa missä tahansa vaiheessa sopimusehtojen mukaisesti. Mikäli tilaus perutaan siinä vaiheessa kun tuote on jo matkalla asiakkaalle eikä toimitusta voida enää perua, peruutuksesta aiheutuneet mahdolliset kustannukset veloitetaan asiakkaalta.

Mikäli tilattuja tuotteita ei noudeta Postin toimipisteestä Postin säilytysaikojen puitteissa, palautuu tilatut tuotteet lähettäjälle. Tässä tapauksessa voimme palauttaa tuotteiden hinnan sinulle takaisin tai halutessasi lähettää uudelleen uusien postimaksujen hinnalla.

Reklamaatiot

Mikäli tuote on vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa välittömästi virheestä Vintage Shaven asiakastukeen. Ota yhteyttä valikon yhteydenottolomakkeen kautta.

Asiakas on velvollinen esittämään ostotodistuksen tai kuitin todistuksena ostopaikasta ja –ajankohdasta palautuksen yhteydessä tai reklamoidessaan tavaran virheestä.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Postiin.