Essence of Scotland on Gentleman’s Groom Roomin oma parranajosaippuoiden tuotesarja, jonka on valmistanut Shetland Soap Company. Saippuapohjassa on käytetty glyseriiniä ja siitä valmistuukin hyvin vaahtoutuva partavaahto. Mutta missä Essence of Scotland parranajosaippuat loistavat ovat niiden erinomainen tuoksumaailma.

Malt ‘n’ Myrtle parranajosaippuan tuoksumaailman rakentamiseen on käytetty suomyrttiä, rosmariinia, mausteita, mehiläisvahaa ja Aberfeldyn Single Malt viskiä. Tuoksu todellakin vie sinut Skotlantiin.

Essence of Scotland parranajosaippua on todella kovaa saippuaa, joka on valmistettu ‘sulata ja kaada’ -menetelmällä. Parranajosaippuan vaahdotuksessa parhaaseen lopputulokseen pääset, kun lisäät pienen määrän kuumaa vettä saippuan pinnalle, anna vaikuttaa muutama sekunti ja kaada pois. Lataa kostea partasuti pyörittämällä sitä pyörivin liikkein saippuassa. Lisää vettä tarvittaessa ja jatka vaahdottamista kasvoilla tai vaahdotuskulhossa.

Pakkauskoko 120 g.

Valmistettu Skotlannissa.

Sisältö:
Aqua, Glycerin, Sodium Stearate, Sodium Oleate, Sodium Myristate, Sodium Chloride, Citric Acid, Glyceryl Laurate, Cocamidopropyl Betaine, Cocos Nucifera, Sodium Thiosulphate, Sodium Citrate, Trisodium Sulfosuccinate, Pentasodium Pentetate, Tetrasodium Etidronate, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Xantham Gum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Zea Mays, Myrtus Communis, Cera Alba, Ground Cinnamon and Glove Spices, Rosmarinus Officinalis, Single Malt Whisky, Honey, Limonene, Linalool

Paino0.23 kg
Mitat9.2 × 9.2 × 4.7 cm
Valmistaja

Tuoksu

, , , , ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Essence of Scotland Malt ‘n’ Myrtle parranajosaippua”

Your email address will not be published. Required fields are marked