3-osainen RazoRock German 37 Slant partahöylä on erittäin suorituskykyinen ja jokseenkin aggressiivinen partahöylä. Viisto leikkaus tekee parranajosta tehokkaampaa, koska veto ei vaadi niin paljon “voimaa” kuin suorassa olevat partahöylät. Terän istuessa vinossa metallilevyjen välissä lisää se myös terään jäykkyyttä. Jäykkyyden ansiosta terä ei taivu ja parranajoon saadaan enemmän tarkkuutta ja leikkaustehoa. Partahöylän kokonaispaino on 100 grammaa ja pituus 91 mm.

RazoRock Barber Pole varsi on valmistettu ruostumattomasta 316L terästangosta. Todella tyylikäs ja erittäin hienosti viimeistelty varsi, jolla on painoa ~74 gramman verran. Varren pituus on 85 mm, halkaisija keskeltä 12 mm ja päästä 14 mm. M5 x .8 kierteellä, joten sopii tarvittaessa myös muihin moderneihin ajopäihin, kuten RazoRock, Edwin Jagger, Muhle, Merkur ja iKon. Varressa on myös karhennuskuviointi, joten höylä pysyy hyvin otteessa märilläkin käsillä.

 

 

Paino0.113 kg
Mitat13.2 × 4.6 × 4.5 cm
Valmistaja

Ajopää

2 arviota tuotteelle RazoRock German 37 Slant

  1. Jani (varmistettu kirjoittaja)

    Erilainen,ensimmäinen slant itselläni ja jämäkältä tuntuu terä tässä höylässä. Mukana tulleella derbyllä testasin ja vaikken kyseistä terää ole saanut suorissa höylissä toimimaan itselläni,oli ajotulos tarkka ja mielyttävä.
    Edullisin ostamani höylä ja paras pito varressa tähän asti,riittävän laadukkaan oloinen ja todella toimiva laite.
    Suosittelen kokeilemaan,jos et ole aloittelija.

  2. Ville Pyykkö (varmistettu kirjoittaja)

    Melko mieto höylä, vaikkakin hyvällä terällä tehokas. Shimmaamalla tästäkin saa erittäin ärhäkän. Kahvan kierteet laittavat hanttiin, joten viimeistelyssä parantamisen varaa. Varren grippi erinomainen, EI LUISTA! vaikka olisi mitkä kreemit näpeissä. Erinomainen hankinta ensikertalaiselle slantin kokeilijalle. Terän asetus vaatii tarkkuutta että menee 50-50 tasan molemmin puolin. Hinta-laatusuhteeltaan mielestäni hyvä hankinta.

Lisää arvio

Your email address will not be published. Required fields are marked