Vanhan reseptin RazoRock P.160 saippua oli erittäin suosittu tuote, mutta se ei kuitenkaan sopinut herkälle iholle ja saikin siitä kritiikkiä. Saippuan loppuunmyynnin jälkeen tuotetta ei enää valmistettu. Mutta suuren kysynnän ja lukuisten tiedustelujen jälkeen RazoRock päätti tuoda sen takaisin markkinoille. Kuitenkaan samasta tuotteesta ei voida enää puhua, koska saippuan reseptiä on uudistettu ja paranneltu, että se sopisi paremmin myös herkemmälle iholle. P.160 käyttää RazoRockin “Super Tallow” reseptiä, joka sisältää talia, karitevoita, arganöljyä, aloe veraa ja lanoliinia. Siinä on käytetty parempilaatuista talia ja kaliumkarbonaatti on jätetty pois. Saippuassa käytetty hajuste ei nyt myöskään sisällä allergeenia ja bentsaldehydia.

P.160 on liukasta ja hyvin vaahtoutuvaa saippuaa. Tuoksumaailmaltaan se on karkkimainen, mantelinen ja marsipaanin tuoksuinen.

Pakkauskoko 150 ml.

Artesaanin valmistama tuote Italiassa.

Huomio: Mikäli olet allerginen mantelille / marsipaanin tuoksuisille tuotteille, voi tämä tuote aiheuttaa allergisia reaktioita.

Sisältää:
Stearic Acid, Water(Eau), Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Potassium, Hydroxide, Sodium Hydroxide, Tallow Acid, Hydrogenated Lanolin, Butyrospermum Parkii (Shea)Butter,Fragrance(Parfum), Argania Spinosa (Argan)Oil, Aloe Barbadensis Extract(Aloe).

Paino0.170 kg
Mitat9.5 × 9.5 × 4.4 cm
Valmistaja

Tuoksu

,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “RazoRock P.160 Special Parranajosaippua”

Your email address will not be published. Required fields are marked