Italiassa valmistettu RazoRock Santa Maria Del Fiore on erittäin pehmeä ja hyvin vaahtoutuva parranajosaippua.  Paksu lasipurkki, klassiset etiketit ja korkealuokkainen suorituskyky tekevät tästä tuotteesta erittäin ylellisen kokemuksen käyttää.

Tuote sisältää kookosöljyä ja lanoliinia, jotka kosteuttavat, suojaavat ja antavat parranajolle luistoa. Mentoli ja eukalyptus antavat puolestaan viilentävän ja raikkaan tunteen. RazoRockin monissa saippuoissa on haettu tiettyjen kölninvesien tuoksuja, kuten myös tässäkin. Parranajosaippua on saanut inspiraationsa Santa Maria Novellan valmistamasta Tabacco Toscano kölninvedestä. Aavistus Toscanan sikaria, vaniljaa, meripihkaa, mentolia sekä nahkaa.

Santa Maria del Fiore aftershave täydentää sarjan ylellistä parranajosaippuaa. Se sisältää Tabacco Toscano kölninvettä, joten tuoksumaailmasta tulee esiin ensin Toscanon sikarien tuoksu ja myös aavistus vaniljaa, sekä meripihkaa. Tuoksu ei ole prikulleen sama parranajosaippuan kanssa, koska tämä ei sisällä eukalyptusöljyä.

Parranajosaippuan pakkauskoko on 250 ml ja aftershave 100 ml.

Parranajosaippuan sisältö:
Stearic Acid, Aqua (Water/Eau), Cocos Nucifera(Coconut) Oil, Potassium Hydroxide, Sodium Hydroxide, Fragrance(Parfum), Eucalyptus Globolus Oil, Menthol, Camphor, Hydrogenatid, Lanolin

Aftershaven sisältö:
Alcohol Denat, Aqua, Parfum, Polysorbate 20, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Menthol, Tetrasodium Edta

Paino 0.8 kg
Mitat 13.8 × 9.5 × 11.6 cm
Valmistaja

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “RazoRock Santa Maria Del Fiore Parranajosaippua ja Aftershave”

Your email address will not be published. Required fields are marked