RazoRock SLOC perustuu 40-luvun itsevoitelevaan vintage partahöylään nimeltä Grand Shave King. SLOC on uusi tuttavuus RazoRockilta ja se julkaistiin 2018 helmikuussa.

Partahöylä on avomallinen ja 3-osainen. Leikkuupään pohjaosan lisäksi myös kansi on avoin, minkä tarkoituksena on siirtää partavaahtoa myös kannen puolelle. Tämä parantaa höylän liukuvuutta iholla ja jokaisen jokaisen vedon jälkeen partavaahtoa siirtyy lisää ihon ja kannen väliin. Itsevoitelun ansiosta vähenee ihoärsytys, varsinkin mikäli ajat samaa kohtaa useampaan otteeseen.

RazoRock Barber Pole varsi on valmistettu ruostumattomasta 316L terästangosta. Todella tyylikäs ja erittäin hienosti viimeistelty varsi, jolla on painoa ~74 gramman verran. Varren pituus on 85 mm, halkaisija keskeltä 12 mm ja päästä 14 mm. M5 x .8 kierteellä, joten sopii tarvittaessa myös muihin moderneihin ajopäihin, kuten RazoRock, Edwin Jagger, Muhle, Merkur ja iKon. Varressa on myös karhennuskuviointi, joten höylä pysyy hyvin otteessa märilläkin käsillä.

Partahöylän kokonaispaino on 103 grammaa.

Paino0.115 kg
Mitat13 × 4.7 × 4.6 cm
Valmistaja

Ajopää

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “RazoRock SLOC Barber Pole”

Your email address will not be published. Required fields are marked