RazoRock Switch partahöylä on jotain uutta, mitä ei ole vielä partahöylärintamalla nähty. Se on perinteinen kaksipuolinen partahöylä, jonka voi myös muuntaa partaveitseksi! Switch käyttää tavallisia kaksipuolisia partateriä.

RazoRock Switch partahöylä on CNC-koneistettu korroosiota kestävästä 6066-alumiinista, mikä tekee siitä erittäin kevyen ja kestävän. Koneistuksessa on käytetty todella pieniä toleransseja, jonka ansiosta partaterä istuu tarkasti ajopäähän joka kerta. Partahöylä on viimeistelty anodisoimalla, mikä ulkonäön lisäksi parantaa myös kestävyyttä.

Switchin erikoisuus on sen ajopää, jossa on kierteet varrelle myös kyljessä. Käytettäessä partahöylää perinteisenä partahöylänä, kierretään alumiininen ruuvi ajopään kylkeen (ei välttämätöntä, mutta ruuvi pysyy tallessa). Kun partahöylä muunnetaan partaveitseksi, on välttämätöntä ruuvata alumiininen ruuvi ajopään pohjaan, koska se yhdistää kannen ja pohjalevyn toisiinsa.

RazoRock Switch on ensisijaisesti suunniteltu ammattilaisille, jotka tarjoavat asiakkailleen perinteistä parranajoa ja/tai hiusten leikkuuta. Switchillä niskan, kaulan ja partalinjojen viimeistelyn voi tehdä tarkasti partaveitsimoodilla. Partahöylän käyttäessä tuikitavallisia kaksipuolisia partateriä, pysyvät teräkustannukset alhaisina. Switch tarjoaa myös tavalliselle parranajajalle uusia elämyksiä partahöylän muuttuessa partaveitseksi. Ensikokeiluun suositellaankin erityistä varovaisuutta.

Materiaali: 6066-alumiini
Viimeistely: Anodisoitu
Kokonaispituus: 110 mm
Varsi: 100 mm
Paino: ~40 grammaa

Valmistettu Kanadassa.

Paino0.055 kg
Mitat12.2 × 5.6 × 3.1 cm
Valmistaja

Ajopää

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “RazoRock Switch, Hopea”

Your email address will not be published. Required fields are marked