1854 perustettu Taylor of Old Bond Street on klassisen parranajon ikoneita. Taylorin tuotteet tunnetaan klassisesta Brittiläisestä tyylistä, eleganssista ja laadukkuudesta. Heidän tuotteet ovat valmistettu ja suunniteltu vastaamaan korkeita standardeja, sekä niissä käytetään luonnollisia raaka-aineita.

Mr Taylor partasaippua on nimetty Taylorin perheen perinteiden kunniaksi. Yhdellä sanalla kuvailtuna partasaippuaa voisi kuvailla sanalla hienostunut. Todellinen herramiehen tuote. Tuoksussa yhdistyy rakuuna, laventeli ja sitrus, sekä näiden lisäksi setripuu, santelipuu, patsuli ja myski. Partasaippuasta vaahtoutuu pehmeä, liukas ja kermainen vaahto, joka kosteuttaa ja suojaa ihoa parranajon aikana. Saippua on koostumukseltaan todella pehmeää.

Pakattu muoviastiaan, nettopaino 150g.

Ei sisällä parabeeneja.

Valmistettu Englannissa.

Sisältö:
Aqua, Stearic Acid, Myristic Acid, Potassium Hydroxide, Coconut Acid, Glycerin, Triethanolamine, Parfum (Linalool, Citronellol, Butylphenyl, Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone), Sodium Hydroxide, Methylcloroisothiazolinone, Methyllisothiazolinone.

Paino0.263 kg
Mitat9.3 × 9.3 × 5.4 cm
Valmistaja

Tuoksu

, , , , , , ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Taylor of Old Bond Street Mr Taylor partasaippua”

Your email address will not be published. Required fields are marked