Postin noutopiste

Verkkokaupan pakettitilaukset toimitetaan kaikki samalla 5,90€ toimitusmaksulla. Voit valita kassalla Postin noutopisterekisteristä haluamasi noutopaikan, kuten Postin toimipisteet, pakettiautomaatit, smartpostit ja noutopisteet.

Postin toimipisteet ja pakettiautomaatit säilyttävät paketteja yhden viikon saapumisilmoituksen saamisesta lähtien. Postin palvelunumero yksityisille on 0200 71000 (pvm, mpm) ja yrityksille 0200 77000 (pvm, mpm).

Postin kotiinkuljetus

Postin Kotipaketilla toimitetaan tilaus suoraan vastaanottajan kotiovelle. Paketin jakelusta sovitaan erikseen vastaanottajan kanssa. Suurimmissa kaupungeissa Kotipaketti voidaan jakaa iltajakeluna.

Jakoajat: Suurimmissa kaupungeissa klo 21.00 saakka, muissa joko klo 14 tai klo 17 mennessä.

Kotipaketin hinta on kiinteä 18,80€.

Postin pikkupaketti

Perille kaikkialle Suomeen päiväpostin mukana omaan postilaatikkoon. Kuljetusaika on 2-3 päivää ja lähetys on seurattava.

Pikkupaketin maksimimitat ovat 35,3 x 25 x 3 cm ja paino 2 kg asti. Tällä toimitustavalla voit tilata partaterät suoraan kotiin vaivattomasti ja nopeasti.

Pikkupaketin hinta on kiinteä 3,00 €.

Matkahuollon Lähellä-paketti

Lähellä-paketti kuljetetaan vastaanottajan osoitetta lähimpään tai lähettäjän valitsemaan pakettipisteeseen 1-3 arkivuorokauden kuluessa ja niitä jaellaan myös lauantaisin pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Turussa ja Oulussa.

Vastaanottaja saa tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun paketti on noudettavissa. Säilytysaika 7 vrk.

Lähellä-paketin hinta on kiinteä 6,90 €.

Seurantakoodi

Toimitamme pakettitilauksille asiakkaan sähköpostiin seurantakoodin, kun tilaus on käsitelty ja osoitekortti tulostettu.

Posti lähetyksiä voi seurata JJFI-koodilla osoitteessa https://www.posti.fi/fi/seuranta

Matkahuollon seurantasivu:

Toimitus ulkomaille

Verkkokaupasta ei myydä eikä toimiteta tuotteita ulkomaille.
English: The online store does not sell or deliver products abroad.