Usein kysytyt kysymykset

Lue usein kysytyt kysymykset, jos vastaus löytyisi jo valmiiksi.

Toimitamme Suomeen yli 80€ tilaukset ilman toimituskuluja. Pienemmät pakettitilaukset Postin toimipisteisiin maksavat 5,90€ ja Postin kotitoimitus 13,50€. Matkahuollon Lähellä-paketit automaatteihin ja toimipisteisiin maksavat 5,90€.

Partaterät voi tilata Postin Pikkupakettina suoraan postilaatikkoon 3,00€ hinnalla.

Kansainväliset toimitukset ovat eriteltynä tarkemmin toimitustavoissamme.

Maksuvaihtoehtoina on PayPal ja Visma Payn tarjoamat yleisimmät maksutavat.

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Tarkemmat erittelyt sopimusehdoissamme.

Kansainvälisiin tilauksiin voi käyttää Visma Payn luottokorttimaksuja tai Paypalia.

Pääsääntöisesti käsittelemme tilaukset joka arkipäivä klo. 15.00. Eli tätä ennen tehdyt tilaukset käsitellään ja luovutetaan samana päivänä toimitettavaksi Postille tai Matkahuollolle.

Postin paketeilla toimitusaika on pääsääntöisesti 1-3 arkipäivää.
Matkahuollon pakateilla toimitusaika on pääsääntöisesti 1-2 arkipäivää.

Kansainvälisistä toimituksista voi lukea enemmän toimitustavoistamme.

Kun olemme pakanneet ja merkinneet tilauksesi valmiiksi, lähettää järjestelmä automaattisesti valmiin tilauksen sähköpostin mukana myös seurantakoodin. Seurantakoodi tulee saataville ainoastaan pakettitilauksiin.

Toistaiseksi nouto ei valitettavasti ole mahdollista, vaan kaikki tilaukset lähetetään.

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia, käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautustilanteessa ole ensin yhteydessä asiakaspalveluumme oheisella lomakkeella.

Mikäli tuotteessa ei ole vikaa ja haluat palauttaa tuotteen, ovat palautuskustannukset asiakkaan vastuulla. Kun palautus on vastaanotettu, tilattujen tuotteiden hinta palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Sivuston englanninkielinen versio on konekäännetty, joten käännösvirheitä varmastikin löytyy. Mikäli jokin asia käännösten takia vaatii selvennystä, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Lähetä sähköpostia

Yhteydenottoihin pystymme parhaiten vastaamaan tällä lomakkeella tai sähköpostitse info@vintageshave.fi