Variant on Parkerin uusin tulokas heidän valikoimaansa. Se on Parkerin ensimmäinen säädettävä partahöylä heidän 45 vuoden historiassa. Säädettävyys ei rajoitu vain muutamaan eri asetukseen, vaan niitä on 5 ja niistäkin vielä puolikkaat, eli kaiken kaikkeaan 10 eri asetusta! Partahöylällä onnistuu siis asettamaan juuri oikeanlaisen aggressiivisuustason sinun mieltymyksen mukaan. On suositeltavaa, että aloitat ensin miedoimmalla 1 asetuksella ja lähdet tästä nostamaan aggressiivisuustasoa ylöspäin. Säätö tehdään varren päässä olevasta säätönupista, jossa on 1-5 asteikko ja jokaisen asetuksen välissä on puolikas.

Variant on koneistettu messingistä todella pienillä toleransseilla, jonka jälkeen se on koottu ja tarkistettu käsityönä. Umpimessingistä valmistettuna on höylälle kertynyt myös painoa, jolloin parranajossa on helpompi antaa höylän tehdä leikkuutyö. Partahöylä on viimeistelty kokonaan satiinimaisella kromipinnoitteella ja kahva pyälletty pidon parantamiseksi. Kädessä pideltäessä höylästä huokuu jykevyyttä, laadukkuutta ja erityisesti miten painava se on.

Variant on 2-osainen ja ajopää suljettukampainen. 2-osaisuuden ansiosta on terien vaihto helppoa. Irrota ensin kansi pyörittämällä säätöruuvia vastapäivään ja tämän jälkeen voitkin asettaa partaterän pohjalevyyn. Varmista vain kansiosaa asetettaessa, että kanteen merkattu merkki on samalla puolella, mitä merkki pohjalevyssä. Tällöin ajopään säätöä tekevä osa kalibroituu oikein. Älä myöskään kiristä osia liian tiukasti.

  • Variant sopii kaikille erityyppisille parroille, sekä ihoille
  • Paino 113 grammaa
  • Kokonaispituus 103 mm, varsi 90 mm
  • Varren halkaisija 12 mm ja säätönupista 13,7 mm
  • Pyälletty varsi parantaa pitoa
  • Satiininen kromi viimeistely

 

Paino0.138 kg
Mitat6.5 × 3 × 13.5 cm
Valmistaja

Ajopää

,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Parker Variant”

Your email address will not be published. Required fields are marked