Mühle R41 partahöylää on valmistettu jo pitkään. Se on tunnettu siitä, että se on hyvin aggressiivinen partahöylä. Ehkä jopa markkinoiden aggressiivisin. Sitä valmistaa Saksalainen Mühle, joka tunnetusti valmistaa todella laadukkaita tuotteita. Eli tässä tuotteessa yhdistyy huippuluokan suorituskyky ja kestävyys, joka tulee kestämään isältä pojalle.

R41 on 3-osainen avokampainen partahöylä. Se on valmistettu zamak-metalliseoksesta ja päällystetty kromilla. Kromipinnoite estää korroosiota, pidentää käyttöikää ja tuo tietenkin tyylikkyyttä. Höylän kokonaispituus on 94mm ja painoa sillä on 71 gramman verran.

R41 partahöylää voi suositella paksun parran omaaville, sekä herkkäihoisille. Aggressiivinen partahöylä tarjoaa sileän lopputuloksen jo 1-2 ajon jälkeen. R41:stä ei voi suositella, mikäli olet aloitteleva märkäajaja tai siirtymässä kasettiteräisistä partahöylistä klassisiin partahöyliin. Tällöin kannattaa suunnata katse miedompiin partahöyliin ja hioa ensin tekniikka kuntoon.

Mühle R41 partahöylää on paranneltu vuosien varrella huipputuotteeksi, jota se nyt on. Viimeisin päivitys tuli vuonna 2013, jolloin ajopäätä muokattiin leveämmäksi ja terän leikkuukulmaa muutettiin. Muutokset tekivät partahöylästä aavistuksen miedomman, koska aiempi versio sai paljon kritiikkiä liian aggressiivisestä ajopäästä. “The Beast” lempinimen partahöylää siis hieman rauhoiteltiin, muttei kuitenkaan kesytetty.

Tuote on pakattu näyttävään pahvirasiaan, joten se onkin mainio lahjaidea. Paketti sisältää yhden Mühlen partaterän.

Paino0.105 kg
Mitat14.6 × 7.6 × 2.8 cm
Valmistaja

Ajopää

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mühle R41”

Your email address will not be published. Required fields are marked