RazoRock Lupo partahöylä on saanut inspiraationsa eräästä todella vaikeasti saatavasta partahöylästä, mikä kaiken lisäksi maksaa yli $500 kappaleelta. RazoRock sai asiakkaaltaan kyseisen höylän käyttöön ja haasteeksi valmistaa siitä RazoRockin versio, mutta paljon pienemmällä hintalapulla varustettuna. Haaste oli otettu vastaan.

Kyseinen harvinainen partahöylä tarjoaa hyvää parranajotulosta, mutta siinä oli muutama ominaisuus, joihin oli tultava parannus. Ensinnäkin partaterän reunat tulevat ajopäästä liikaa ulos, josta saattaa aiheutua haavoja ajellessa nenän ja korvien alueelta. Toisekseen ajopää oli kiillotettu käsin, joten toleranssit eivät olleet pieniä eikä partaterä istunut ajopäässä tukevasti. RazoRock korjasi nämä ongelmat omassa versiossa pyöristämällä ajopään kyljet ja CNC-koneistamalla partahöylän kokonaan alumiinista. Näin saatiin valmistettua edullinen, näyttävä ja kevyt RazoRock Lupo.

RazoRock Lupo on koneistettu korroosiota kestävästä 6066-alumiinista, mikä tekee siitä erittäin kevyen ja kestävän. Viimeistely on tehty anodisoimalla alumiini mustaksi. RazoRock Lupo tarjoaa aggressivisuudeltaan miedon parranajon.

Materiaali: 6066-alumiini
Viimeistely: Anodisoitu mustaksi
Kokonaispituus: 94 mm
Paino: ~33 grammaa

Valmistettu Kanadassa.

Paino0.05 kg
Mitat12.2 × 5.6 × 3.1 cm
Valmistaja

Ajopää

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “RazoRock Lupo, Musta”

Your email address will not be published. Required fields are marked