Dead Sea on todella uniikki parranajosaippua, jollaista tuskin olet ennen käyttänyt. Ensinnäkin sen tuoksu on todella ainutlaatuinen, koska sen muodostamiseen on käytetty mm. kultaista kannabisöljyä (Golden Cannabis Oil) ja sahramia, joita ei kovinkaan usein tuoksumaailman luomiseen ole käytetty. Saippua ei kuitenkaan tuoksu kannabisöljyltä, vaan sen yleisolemus on sitruksinen, maskuliininen ja mausteinen. Tuotteen ihonhoito-ominaisuudet ovat vailla vertaa, koska Dead Sea sisältää nimensä mukaan Kuolleenmeren suolaa, sekä lanoliinia ja aloe veraa. Luisto, vaahtoutuminen ja parranajon jälkeiset ominaisuudet ovat huippua.

Saippuan parranajo-ominaisuuksien ollessa kunnossa, on myös tuotteen ulkonäön vastattava sisältöä. Dead Sea onkin pakattu paksuun ja painavaan lasipurkkiin ja kansi valmistettu alumiinista. RazoRock Dead Sea tarjoaa sinulle ainutlaatuisen parranajokokemuksen, mitä ei kannata sivuuttaa.

Tuoksu: Sitruuna, Rosmariini, Kannabis, Sahrami, Santelipuu

Pakkauskoko: 250 ml.

Italiassa artesaanin valmistama tuote.

Sisältää:
Aqua(Water/Eau), Stearic Acid, Cocos Nucifera(Coconut) Oil, Potassium Hydroxide, Sodium Hydroxide, Myristic Acid, Fragrance(Parfum), Lanolin, Maris Sal(Dead Sea Salt), Aloe Barbadensis(Aloe Vera) Extract

Paino0.570 kg
Mitat9.5 × 9.5 × 6 cm
Valmistaja

Tuoksu

, , , ,